Affärsmöjligheter inom ramen för FN:s hållbarhetsmål - 12/5

Välkommen på webinar den 12 maj med start kl. 8.30.

Vad man ska tänka på vid upphandlingar och inköp

Eva Vati är entreprenören, VDn och grundaren av tre bolag, VATI of Sweden, VATIs Common Ground och Verify Agency som utbildar, certifierar och hjälper företag att implementera FN:s globala hållbarhetsmål i sina verksamheter.

Eva är dessutom styrelseproffs och hållbarhets- och jämställdhetsexpert. Redan som ung drömde hon om att få arbeta för FN. Drömmen blev till verklighet och numera är Eva med och tar fram FN:s program för ökad jämställdhet i börsnoterade bolag.

Eva Vati kommer under detta webinar att ge perspektiv på de affärsmöjligheter som finns inom ramen för FN:s hållbarhetsmål och varför man som entreprenör, företagsledare och investerare ska jobba med målen. Eva kommer även att presentera inom vilka sektorer och marknadsområden som det finns störst affärspotential och vad man ska tänka på vid upphandlingar och inköp.

Anmälan till webinar

Vid denna medlemsaktivitet deltar du som medlem kostnadsfritt. Icke medlemmar betalar 250 SEK ink. moms. Swisha på: 123 140 65 78 och ange ditt namn och event.

Passa på att bli medlem! (1 800 SEK ex. moms/år)
Föreningen underlättar nu för dig som medlem genom att du nu kan betala ditt medlemskap via Swish. 

Plats bokas efter principen först till kvarn. Passa på att göra en tidig anmälan (begränsat antal platser). Anmälan senast 7 maj. Kallelse med länk skickas ut någon dag innan eventet.

Välkommen!

Evenemangsinfo

Webinar

Datum: 12 maj
Tid: 08:30 - 09:30
Pris: Kostnadsfri medlemsaktivitet. Icke medlemmar 250 SEK ink. moms. (Swish: 123 140 65 78)
Plats: Webinar (p.g.a. pandemin)

Kontakt

Anna Sjöblom
Kanslichef föreningen

Telefon: 08-752 16 92
E-post: anna.sjoblom@silf.se