Att leda med (h)järnkoll - 12/11

Välkommen på kvällsevent med föreläsning och mingel efteråt på Elite Park Avenue Hotel den 12 november. Det bjuds på kaffe och kaka innan vid 16.30. Du kan även delta via webinar.

En tankeväckande och humoristisk föreläsning om hur hjärnan påverkar oss på jobbet!

Utgångspunkten är den senaste neurovetenskapliga forskningen om de processer i hjärnan som påverkar vår förmåga till motivation och välmående och som gör att vi kan förstå oss själva och andra på ett nytt sätt.

Föreläsningen ger ökad medvetenhet om hur vi människor fungerar, och praktiska verktyg som hjälper deltagarna att bli mer fokuserade, känna mer glädje och uppleva mindre stress.

Maria Tornberg har de senaste åren inspirerat mer än 15 000 ledare på bland annat IHM Business School, Ledarna, Strategitorget, Leadershipdagarna, Handelskammaren, Match Cup Sweden, e-förvaltningsdagarna, Offentlig chef och Stora ledarskapsdagen. 

På Elite Park Avenue Hotel träffas vi max på 50 personer på föreläsning och mingel efteråt. Det går bra att delta via länk till detta event. Se längre ner för anmälan.
 

Anmälan till eventet

Vid denna medlemsaktivitet deltar du som medlem kostnadsfritt. Icke medlemmar betalar 250 SEK ink. moms. Swisha på: 123 140 65 78 och ange ditt namn och event.

Passa på att bli medlem! (1 800 SEK/år)
Föreningen underlättar nu för dig som medlem genom att du nu kan betala ditt medlemskap via Swish. 

Webinar

Detta event körs även som webinar. Vill du delta via webinar anmäl dig till: anna.sjoblom@silf.se eller fyll i webinar i "Övrigt" på anmälan.


Plats bokas efter principen först till kvarn. Passa på att göra en tidig anmälan (begränsat antal platser). Anmälan senast 5 november. Bekräftelse skickas inte ut. Kallelse skickas ut ca en vecka innan. 

Välkommen!

Evenemangsinfo

Kvällsmingel och webinar

Datum: 12 november
Tid: 17:00 - 18:30
Pris: Kostnadsfritt för medlemmar. Icke medlemmar 250 SEK ink. moms. (Swish: 123 140 65 78)
Plats: Elite Park Avenue Hotel, Göteborg alt. Webinar

Kontakt

Anna Sjöblom
Kanslichef föreningen

Telefon: 08-752 16 92
E-post: anna.sjoblom@silf.se