Crash Course: Nätverka och mingla med resultat - 15/10

Välkommen på nätverksträff 15 oktober i Göteborg!

Hur mingel och nätverkande, möten och interaktion verkligen kan ge resultat

Med en lustfylld blandning av tips, kunskap och anekdoter beskriver Katarina hur mingel och nätverkande, möten och interaktion verkligen kan ge resultat. Hur möter vi andra? Hur kan vi hitta det intressanta som skapar vi ringar på vattnet? Hur kommer vi ihåg vem vi pratat med och hur fortsätter vi kontakten? Hisspitch och minnesvärda presentationer? Vilka är dagens trender och slutligen - vilka är vi - mingelstilsguiden.

Katarina Widoff är en uppskattad föreläsare och konferencier som skapar Aha! och Haha! inom bussighet, försäljning för ickesäljare, nätverkande, mingel och Må BÄST!

Med rätt verktyg blir företagens medarbetare bekväma med att plocka in säljsignaler tydligare i sin kommunikation. Katarinas föredrag, utbildningar och böcker har väckt uppmärksamhet bland journalister på olika tidningar, TV och Radio. Hon har skrivit böckerna Bussighet är lönsamt!, Må BÄST orka mer och Bli en skicklig nätverkare. Katarina har tidigare arbetat inom banksektorn, försäkringsbolag och i hälsovården men driver idag Kommunikationsfabriken - Komfab.

Crash Course, inkl. bok med övningar.

Nätverkskväll - Kom och möt upp för att diskutera aktuella inköp- och logistikrelaterade ämnen i avslappnande miljö.

 

Anmälan till eventet

Vid denna medlemsaktivitet går du som medlem kostnadsfritt. Icke medlemmar betalar 450 SEK ex. moms. Swisha på: 123 140 65 78 och ange ditt namn och event. Passa på att bli medlem (1 800 SEK ex. moms/år).

Du som medlem har möjlighet att bjuda med en gäst kostnadsfritt.

Din gäst gör en egen anmälan och det är viktigt att gästen fyller i ditt namn som referens på sin bokning.


Plats bokas efter principen först till kvarn, passa på att göra en tidig anmälan. Anmälan senast 8 oktober. Bekräftelse skickas inte ut. Kallelse skickas ut ca en vecka innan. Om du inte får plats så meddelas detta. Vid "no show" debiteras 600 kr.

Webinar

Detta event körs även som webinar. Vill du delta via webinar anmäl dig till: anna.sjoblom@silf.se 

Välkommen!

Evenemangsinfo

Boka

Crash Course och nätverkande

Datum: 15 oktober
Tid: 17:00 - 18:30
Pris: Kostnadsfritt för medlemmar. Icke medlemmar 450 SEK ex moms
Plats: Göteborg city, Plats TBD

Kontakt

Anna Sjöblom
Kanslichef föreningen

Telefon: 08-752 16 92
E-post: anna.sjoblom@silf.se