Dynamisk styrning och management innovation - 15/10

Välkommen på webinar den 15 oktober.

Hur dynamiken i omvärlden bättre kan mötas!

Sedan finanskrisen 2008 har framtiden varit förutsägbart osäker. För att möta osäkerheten arbetar allt fler med Agile och Lean. De traditionella sätten att affärer har också utvecklats med bland annat e-handel. Vad som inte har förändrats nämnvärt de senaste hundra åren är sättet vi styr organisationer – grupper och individer. Det görs fortfarande med en årlig budget där den 31 december är en fiktiv deadline. Mycket arbete läggs på budgetarbete, men den är ofta obsolet redan när budgetåret tar sin början. Arbetet främjar stela silostrukturer när vi i själva verket arbetar mer i nätverk eller processer. I detta webinar presenterar Knut Fahlén hur organisationer kan arbeta med management innovation, så att dynamiken i omvärlden bättre kan mötas.

Knut Fahlén Silf webinar dynamisk styrning

Knut arbetar som managementkonsult på Ekan Management, skrev sin doktorsavhandling om störningar i logistiska system under 90-talet och har under senare år författat tre böcker om hur organisationer kan arbeta med management innovation för att bli mer dynamiska.
 


Anmälan till webinar

Vid denna medlemsaktivitet deltar du som medlem kostnadsfritt. Icke medlemmar betalar 250 SEK ink. moms. Swisha på: 123 140 65 78 och ange ditt namn och event.

Passa på att bli medlem! (1 800 SEK/år)
Föreningen underlättar nu för dig som medlem genom att du nu kan betala ditt medlemskap via Swish. 

Plats bokas efter principen först till kvarn. Passa på att göra en tidig anmälan (begränsat antal platser). Anmälan senast 13 oktober. Bekräftelse skickas inte ut. Kallelse skickas ut dagen innan.

Välkommen!

Evenemangsinfo

Webinar

Datum: 15 oktober
Tid: 08:00 - 09:00
Pris: Kostnadsfritt för medlemmar. Icke medlemmar 250 SEK ink. moms. (Swish: 123 140 65 78)
Plats: Webinar

Kontakt

Anna Sjöblom
Kanslichef föreningen

Telefon: 08-752 16 92
E-post: anna.sjoblom@silf.se