Nya möjligheter med 3D print för logistikbranschen - 7/12

Välkommen på seminarium den 7 december.

3D print - ett revolutionerande verktyg till ett mer hållbart samhälle och on-demand driven logistik

Tomas Lundström på PostNord kommer att köra en presentation för att presentera 3D print från HP. Den tekniska utvecklingen inom 3D print går snabbt och skapar helt nya möjligheter för logistikbranschen, som blir alltmer digital och djupare integrerad in i Supply Chain. Hör om hur PostNord och HP har samarbetat gällande detta.

 

Anmälan 

Vid denna medlemsaktivitet deltar du som medlem kostnadsfritt. Icke medlemmar betalar 250 SEK ink. moms. Swisha på: 123 140 65 78 och ange ditt namn och event.

Passa på att bli medlem! (1 800 SEK ex. moms/år)
Föreningen underlättar nu för dig som medlem genom att du nu kan betala ditt medlemskap via Swish. 

Plats bokas efter principen först till kvarn. Passa på att göra en tidig anmälan (begränsat antal platser). Anmälan senast 1 december. Kallelse skickas ut ca en vecka innan.

Välkommen!

Evenemangsinfo

Boka

Seminarium - Region Öst

Datum: 7 december
Tid: 08:30 - 10:00
Pris: Kostnadsfri medlemsaktivitet. Icke medlemmar 250 SEK ink. moms. (Swish: 123 140 65 78)
Plats: PostNord huvudkontor, Terminalvägen 24, 171 73 Solna

Kontakt

Anna Sjöblom
Kanslichef föreningen

Telefon: 08-752 16 92
E-post: anna.sjoblom@silf.se

Logistikkortet - Lönsam logistik

Kursen Logistikkortet - Lönsam logistik vänder sig till dig som vill få grundläggande kunskaper om modernt logistik- och flödestänkande. Du får förståelse för hur delarna samspelar och hur helheten fungerar för att kunna göra ett bra arbete och fatta rätt beslut. Läs mer om Logistikkortet - Lönsam logistik

Logistikflöden och lager

Kursen Logistikflöden och lager ger dig grundläggande kunskaper om modern lager- och materialhantering. Du får se exempel på nya metoder och verktyg för att nå ett så kostnadseffektivt flöde som möjligt av varor i hela kedjan. Läs mer om Logistikflöden och lager