Webinar med PMI – Inköpschefsindex - 12/8

PMI – Inköpschefsindex, genomgång varje kvartal!

Varje kvartal hålls ett webinar om PMI - Inköpschefsindex för att hålla dig uppdaterad om läget. Vi kommer bland annat att gå igenom hur covid-19 påverkar marknaden, hur utvecklingen ser ut framåt i de olika branscherna, vad finns för ljuspunkter osv. Tredje tillfället är den 12 augusti med presentation av Jörgen kl. 08.00 och sen breakout rooms kl. 8.30 med deltagarna för vidare diskussion.

Jörgen Kennemar

PMI kommer hem till dig med en genomgång om marknadsläget varje kvartal med hjälp av Jörgen Kennemar på Swedbank!

Jörgen Kennemar är makroekonomisk analytiker i Swedbank och ansvarig för analysen av Inköpschefsindex, 

 

Vid detta tillfälle kommer Jörgen att gå igenom några extra frågor som är med på juniundersökningen inför PMI och som diskuteras i breakout rooms: 

1) Anser ni att stigande leveranstider från era leverantörer har haft en negativ påverkan på företagets verksamhet under 2021?

2) Har ni i företaget reviderat ned produktion/affärsvolymplanerna för det närmaste halvåret på grund av brist på rå- och insatsvaror?

3) Finns det planer att höja företagets försäljningspriser under det närmaste halvåret på grund av stigande rå- och insatsvarupriser?


PMI, inköpschefsindex, är vårt verktyg för att säkerställa att vi inom inköp och logistik har 100% koll på marknadsläget!

Vill du bli PMI-respondent? Läs mer och anmäl dig här!

Anmälan till webinar

Vid denna medlemsaktivitet deltar du som medlem kostnadsfritt. Icke medlemmar betalar 250 SEK ink. moms. Swisha på: 123 140 65 78 och ange ditt namn och event.

Passa på att bli medlem! (1 800 SEK ex. moms/år)
Föreningen underlättar nu för dig som medlem genom att du nu kan betala ditt medlemskap via Swish. 

Plats bokas efter principen först till kvarn. Passa på att göra en tidig anmälan (begränsat antal platser). Anmälan senast 9 augusti. Kallelse med länk skickas ut någon dag innan eventet.

Välkommen!

Evenemangsinfo

Webinar med PMI

Datum: 12 augusti
Tid: 08:00 - 09:00
Pris: Kostnadsfritt för medlemmar. Icke medlemmar 250 SEK ink. moms. (Swish: 123 140 65 78)
Plats: Webinar med breakout rooms

Kontakt

Anna Sjöblom
Kanslichef föreningen

Telefon: 08-752 16 92
E-post: anna.sjoblom@silf.se