Bli medlem i Silf som student

Som student har du möjlighet att bli en del av Sveriges starkaste nätverk för inköpare och logistiker kostnadsfritt! Fyll i din ansökan idag!

Ansökan medlemskap student

Vi tror att det är värdefullt för dig som student att få ett nätverk inom näringslivet både med tanke på examensarbete och framtida jobb. Möten och arbetsplatsbesök ger också en bra inblick i yrkesområdet. Därför erbjuder vi dig som student att bli gratis medlem. Observera att studieintyg krävs.

I medlemskapet får du möjlighet att delta i lokala träffar och seminarier genom din region du tillhör. Här på vår webbplats finns också möjlighet att hitta annonser om lediga jobb. Du får även ett års prenumeration på vårt affärsmagasin Silf Supply Chain Outlook och en hel del annat som erbjuds våra medlemmar. Läs mera under rubriken Förmåner som medlem i Silf.

Personuppgifter
 
Utbildning
 
(Fält markerade med * är obligatoriska)
 

Förmåner som medlem i Silf

Silf är bransch- och medlemsorganisationen för dig som arbetar inom inköp och logistik. Vi verkar för att främja din framtida kompetens- och karriärutveckling. Läs om dina förmåner som medlem i Silf. Läs mer om Förmåner som medlem i Silf

Medlemsavgift

Yrkesarbetande
Totalt 1 800 kr*
(Gäller från 1 januari 2016)

Pensionärer och arbetssökande
Totalt 160 kr
(Obs! intyg från Arbetsförmedlingen krävs för arbetssökande)

Studenter 0 kr/per år
(Obs! studieintyg krävs)

Medlemspriser exkl. moms. Inträdesavgift 150 kr.

*Årsavgiften är uppdelad i två delar: en medlemsavgift på 60 kronor och en serviceavgift på 1 740 kronor + moms. Serviceavgiften är avdragsgill för arbetsgivare som betalar din avgift. Om du vill betala beloppet själv som privatperson blir summan 2 235 kronor (inklusive moms). Du betalar årsavgiften en gång per år, med start från och med den månad du blir medlem.

Stadgar för Silf

Silfs stadgar, antagna 2006-03-30. Reviderade 2014-09-24. Läs mer om Stadgar för Silf

Bli medlem i Silf

Ansökningsformulär - ordinarie medlemskap. Läs mer om Bli medlem i Silf