Bli medlem i Silf som student

Som student har du möjlighet att bli en del av Sveriges starkaste nätverk för inköpare och logistiker kostnadsfritt! Fyll i din ansökan idag! Föreningen underlättar nu för dig som medlem genom att du nu kan betala ditt medlemskap via Swish.

Ansökan medlemskap student

Vi tror att det är värdefullt för dig som student att få ett nätverk inom näringslivet både med tanke på examensarbete och framtida jobb. Möten och arbetsplatsbesök ger också en bra inblick i yrkesområdet. Därför erbjuder vi dig som student att bli gratis medlem. Observera att studieintyg krävs.

I medlemskapet får du möjlighet att delta i lokala träffar och seminarier genom din region du tillhör. Läs mer under Förmåner som medlem i Silf.

Personuppgifter
 
Utbildning
 
(Fält markerade med * är obligatoriska)
 

Förmåner som medlem i Silf

Silf är bransch- och medlemsorganisationen för dig som arbetar inom inköp och logistik. Vi verkar för att främja din framtida kompetens- och karriärutveckling. Läs om dina förmåner som medlem i Silf. Läs mer om Förmåner som medlem i Silf

Betala med Swish

Yrkesarbetande swishar 2 235 kr (ink moms)*
Arbetssökande/pensionärer
swishar 185 kr (ink moms)* 
och meddela detta till Anna Sjöblom på ansj@silf.se

Swishnummer: 123 140 65 78

Medlemsavgift

Yrkesarbetande
Totalt 1 800 kr (ex. moms)*
Totalt 2 235 kr (ink moms)*

(Gäller från 1 januari 2016)

Arbetssökande och pensionärer
Totalt 160 kr (ex. moms)*
Totalt 185 kr (ink moms)*
(Obs! intyg från Arbetsförmedlingen krävs för arbetssökande)

Studenter 0 kr/per år
(Obs! studieintyg krävs)

Medlemspriser exkl. moms. Inträdesavgift 150 kr.

*Årsavgiften är uppdelad i två delar: en medlemsavgift på 60 kronor och en serviceavgift på 1 740 kronor + moms. Serviceavgiften är avdragsgill för arbetsgivare som betalar din avgift. Om du vill betala beloppet själv som privatperson blir summan 2 235 kronor (inklusive moms).
Du som pensionär/arbetssökande betalar 185 kronor (medlemsavgift på 60 kronor och serviceavgift på 100 kronor samt moms). Du betalar årsavgiften en gång per år, med start från och med den månad du blir medlem. 

Stadgar för Silf

Silfs stadgar, antagna 2006-03-30. Reviderade 2014-09-24. Läs mer om Stadgar för Silf

Bli medlem i Silf

Ansökningsformulär - ordinarie medlemskap. Läs mer om Bli medlem i Silf