Supply Chain Outlook

Supply Chain Outlook är årets mötesplats för inköpare och logistiker. Det är en heldag med föreläsningar, nätverkande och inspiration för dig inom inköp, logistik och supply chain.

Bilder från Supply Chain Outlook 2019

Vinterträdgården, Grand Hôtel, 21 november 2019

Vinterträdgården Scne 2019

Vinterträdgården publik 2019

Vinterträdgården mingel 2 2019

Vinterträdgården mingel 3 2019

Vinterträdgården mingel 7 2019

Vinterträdgården mingel 4 2019

19 november 2020

Boka in den 19 november 2020 redan nu i din kalender så missar du inte nästa års Supply Chain Outlook!

Kontakt

Telefon: 08-752 16 80
E-post: silfonline@silf.se

Vill du att vi kontaktar dig?
Fyll i detta formulär!

Stort TACK till alla som förgyllde SCO 2019!

Under handfast ledning av dagens moderatorer Elin Nilsson, dr och forskare på Umeå universitet samt Niklas Källner, journalist och författare, känd från "Skavlan" och "Arvinge okänd", rullade programmet igång med temat Risk and Resilience in Supply Chain den 21 november.

Det var inspirerande att se allas engagemang under dagen och inte minst Prof. Arjan van Weele som utmanade deltagarna med sina insikter om framtidens inköp och supply chain. Olof Manner från Swedbank uppmanade alla att konsumera mera, som enda väg för Sverige att ta sig ur det vikande marknadsläget.

Alex Beard tog oss med på en resa in i morgondagens lärande då han under en längre tid rest runt i världen för att spana in nya tekniker och metoder för effektivt lärande. "Det är inte vad tekniken gör för oss, utan hur vi använder oss av tekniken, som är det viktiga". Vi fick från andra stifta bekantskapen med förkortningar som IBG och RTFM.

Dagen avslutades med ytterligare en resa och då till Kina med Jacob Lovén och den Digitala Draken med insikter i hur de stora handelsplattformarna som Alibaba styr konsumtionen med järnhand. Martin Nielsen från Peab och Kristina Fransson från Orkla delade med sig av synen på risk i respektive verksamhet.

Än en gång: Stort tack till allas engagemang på Silfs årliga mötesplats! Det är ingen liten utmaning att samla alla som arbetar med både inköp och logistik, oavsett offentlig eller privat marknad, under ett och samma tak, men nödvändigt då det varje gång visar sig att vi sitter med samma frågeställningar och utmaningar. Det verkar som vi har lyckats ännu en gång, då superlativen haglar över både mixen av lärande och föreläsarnas framträdanden. Stort tack för det!

Carina Dahllöf, vd Silf Competence