Vinnaren av Årets Supply Chain Professional 2016

Den 8 november presenterades vinnaren av Årets Supply Chain Professional 2016 på Grand Hôtel, Stockholm

Per Ädelroth - Axis Communications ABGrattis Per Ädelroth!

Per Ädelroth är Chief Supply Chain Officer på Axis Communications AB


Juryns motivering:

Årets Supply Chain Professional 2016 har med ett tydligt fokus på helhet, differentiering samt långsiktig hållbarhet bedrivit förändringar som tydligt visat på hur den moderna värdekedjan kan bidra till både ökad effektivitet och tillväxt.
 
Förändringarna har drivits på ett övertygande sätt genom en kombination av initiativförmåga, nytänkande och uthållighet. Arbetet bidrar till företagets långsiktiga konkurrensförmåga genom sänkta kostnader, ökad leveransförmåga, kundnöjdhet och försäljning.”

Vinnarkriterier:
Årets Supply Chain Professional är en person som med hjälp av betydande engagemang, initiativförmåga och kunnande – och genom delaktighet i att driva den strategiska agendan – har åstadkommit framstående och mätbara resultat av sitt förändringsarbete inom områden så som ökad servicenivå, effektivare processer eller förbättrat hållbarhetsarbete.

Årets Supply Chain Professional

Bild på priset Årets Supply Chain Professional I ett samarbete mellan Silf och Accenture, delas priset Årets Supply Chain Professional ut i samband med Silfs årliga Supply Chain Outlook. Priset tilldelas en person som under de senaste åren gjort goda insatser inom supply chain. Läs mer om Årets Supply Chain Professional