UTBILDNING LÖNAR SIG BOKA DIN UTBILDNING HÄR

Kompetensutveckling för dig som vill nå toppen inom inköp och logistik

Inköp
Logistik
Offentlig upphandling
Förhandling
Juridik

Ring oss på 08-752 16 80 eller låt oss kontakta dig

Silf på Upphandlingsdagarna 2017

Bild på Pil om Framgångsrika inköp

Silf på plats i monter A29

I vår monter A29 berättar vi hur du skall gå till väga för att lyckas med dina inköp. Vi visar på hur du mäter din organisations Inköpsmognad, och vilken kompetens du behöver komplettera med för att nå ännu större framgång i dina inköp. 24-25 januari på Stockholms mässan. Läs mer om Silfs olika engagemang under dagarna.

Kunskap och nätverk - nyckeln till framtidens affärer

Träd med inköp, logistik, upphandling, förhandling, juridik

Silf är Sveriges och Nordens ledande utbildningsaktör inom inköp, logistik, offentlig upphandling, affärsförhandling och juridik. Vi erbjuder öppna utbildningar, hela certifieringsprogram, företagsakademier och handböcker för dig och din organisations kompetensutveckling.

Aktuellt

Få Smart Partner-rabatt på Upphandlingsdagarna med Silf

Rabatten är 1200 kronor/person på ordinarie pris när man bokar båda dagarna, 24-25 januari. Årets tema är ”Det nya upphandlingslandskapet”. Silf träffar du i monter A29, Stockholms Mässan.

Silf introducerar Silf Passet - 15 utbildningsdagar till enhetligt pris

Köp 15 utbildningsdagar redan nu och använd 2017. 8 november introducerade vi Silf-passet - 15 utbildningsdagar på Silf till ett enhetligt och rabatterat pris att nyttja inom ett år. Med Silf-passet p...

Grattis Per Ädelroth, Årets Supply Chain Professional

Per Ädelroth från Axis Communications AB korades den 8 november till Årets Supply Chain Professional med motiveringen ....Läs mer på Vinnaren av Supply Chain Professional

Evenemang

24 jan
Upphandlingsdagarna 2017 Stockholms Mässan, Silf monter A29
Alla aktiviteter

Utvecklas som inköpschef

Time schedule Procurement Leadership Programme 2017
Procurement Leadership Programme - PLP är programmet för dig som vill utvecklas i din roll som inköpschef eller för dig som är på väg att bli inköpschef. Utbildningen ger dig den bästa blandningen av teori och praktik och du får den senaste forskningen, moderna modeller och verktyg. Datum för 2017 kan du se här. Ansök redan nu för att säkra din plats!

Bli medlem i föreningen Silf

Medlem i föreningen Silfs nätverk - logga
Bli en del av Sveriges starkaste nätverk för inköpare och logistiker! Silf är bransch- och medlemsorganisationen för dig som arbetar inom inköp och logistik och vi verkar för att främja din framtida kompetens- och karriärutveckling. Bli medlem i föreningen Silf.