UTBILDNING LÖNAR SIG BOKA DIN UTBILDNING HÄR

Kompetensutveckling för dig som vill nå toppen inom inköp och logistik

Inköp
Logistik
Offentlig upphandling
Förhandling
Juridik

Ring oss på 08-752 16 80 eller låt oss kontakta dig

Lyckas med framgångsrika inköp

Bild på Pil om Framgångsrika inköp

Med vår femstegsmetod kan du känna dig säker på vägen mot framgångsrika inköp. Läs om hur du mäter din organisations Inköpsmognad och vilken kompetens du behöver komplettera med för att nå ännu större framgång i dina inköp. En del i framgångsrika inköp är kategoristyrning och ditt team. Hur du lyckas läser du i vår: Tio tips för bättre kategoristyrning. Beställ ditt exemplar här.

Kunskap och nätverk - nyckeln till framtidens affärer

Träd med inköp, logistik, upphandling, förhandling, juridik

Silf är Sveriges och Nordens ledande utbildningsaktör inom inköp, logistik, offentlig upphandling, affärsförhandling och juridik. Vi erbjuder öppna utbildningar, hela certifieringsprogram, företagsakademier och handböcker för dig och din organisations kompetensutveckling.

Aktuellt

Norran affärsliv om Inköpardagen i Norr

Norran affärsliv var på plats och skrev om Inköpardagen i Norr, 15 februari i Skellefteå. Läs deras artikel om bland annat hur Alimak kortade sin ledtid radikalt, om hur BAE Systems Hägglunds i Örnskö...

Få Smart Partner-rabatt på Upphandlingsdagarna med Silf

Rabatten är 1200 kronor/person på ordinarie pris när man bokar båda dagarna, 24-25 januari. Årets tema är ”Det nya upphandlingslandskapet”. Silf träffar du i monter A29, Stockholms Mässan.

Silf introducerar Silf Passet - 15 utbildningsdagar till enhetligt pris

Köp 15 utbildningsdagar redan nu och använd 2017. 8 november introducerade vi Silf-passet - 15 utbildningsdagar på Silf till ett enhetligt och rabatterat pris att nyttja inom ett år. Med Silf-passet p...

Utvecklas som inköpschef

Time schedule Procurement Leadership Programme 2017
Procurement Leadership Programme - PLP är programmet för dig som vill utvecklas i din roll som inköpschef eller för dig som är på väg att bli inköpschef. Utbildningen ger dig den bästa blandningen av teori och praktik och du får den senaste forskningen, moderna modeller och verktyg. Datum för 2017 kan du se här. Ansök redan nu för att säkra din plats!

Bli medlem i föreningen Silf

Medlem i föreningen Silfs nätverk - logga
Bli en del av Sveriges starkaste nätverk för inköpare och logistiker! Silf är bransch- och medlemsorganisationen för dig som arbetar inom inköp och logistik och vi verkar för att främja din framtida kompetens- och karriärutveckling. Bli medlem i föreningen Silf.