Städbranschen Sverige Auktorisation

Modellen tar hänsyn till alla olika verksamheter

Städbranschen Sverige har under de senaste åren jobbat fram en ny unik modell för att auktorisera verksamheter inom branschen på riktiga villkor. Modellen tar hänsyn till alla olika verksamheter såväl stora som små, men också verksamheter inom alla segment som på ett eller annat sätt arbetar för städbranschen.

Alla verksamheter, såväl köpande- som säljande part som vill verka för ett Rent och Hållbart Sverige ”på alla nivåer” är välkomna till gemenskapen!

Vi tror på devisen, att om köpande part och säljare av uppdraget förstår varandra blir affären både mer hållbar, säker och kostnadseffektiv för båda parter. Just därför lägger vi också stor kraft för att stödja upphandlade/köpande sidan av uppdraget.


Målet är att skapa rättvisa villkor i branschen

Målet med Städbranschen Sverige Auktorisation är att skapa rättvisa villkor i branschen ner på individnivå. Hur? Vi tror på djupgranskning och kontroll av företag i branschen, men också säkerställande ner på golvet hos varje auktoriserad medlem där den viktiga personalen arbetar. Vi genomför alla våra kontroller via tredje part.

Med vår kvalitetsymbol är avsikten att synliggöra rättvisa leverantörer av tjänster, produkter eller kompetens. Något som validerar verksamheter för inköparen/ upphandlarens urval. Det skall vara lätt och säkert att anlita ett företag som innehar Städbranschen Sveriges kvalitetsymbol – Auktoriserat Branschföretag.

Det nya initiativet Städbranschen Sverige Auktorisation utgår från både hårda och mjuka värderingar, från ansökan, kontroll och till auktorisering. För att säkerställa neutralitet och opartiskhet har Städbranschen Sverige Auktorisation valt att uppdra kontrolldelen till en tredje part, en verksamhet med hög kunskap och erfarenhet på området. Auktoriseringsprocessen kommer därför genomföras av Ensucon AB och deras verksamhet med satelliter runt om i Sverige.

Kontakta oss för mer information via auktorisation@stadbranschensverige.se eller besök vår nya hemsida www.stadbranschensverige.se

 


Städbranschen Sverige Auktorisation

 

Ny matchningstjänst för inköpare

Vi är nu igång med den datadrivna matchningsplattformen som kopplar samman inköpare med bästa möjliga leverantör. MadePerfects inköpsplattform strukturerar din köpprocess och du får den hjälp du behöver för att fatta rätt köpbeslut till rätt pris och kvalitet. Tjänsten är kostnadsfri för dig som användare. Läs mer om Ny matchningstjänst för inköpare