Mer om förhandlingsteknik

Kompetensbehovet har ökat

Under senare år har behovet av förhandlingskompetens ökat i näringslivet. Det beror bland annat på ett allt mer intensivt affärsliv, fler partnerskap och en snabbt ökande global konkurrens. Numera har ännu fler anställda stor nytta av förhandlingskunskap i sitt dagliga arbete. Inte bara de som har till huvuduppgift att sälja eller köpa, utan även projektledare, produktchefer, jurister, verksamhetsansvariga, funktionschefer, företagsledare och många andra.

Oavsett vilken roll du har i inköpsorganisationen så kan Silf Comptetence erbjuda dig kompetensutveckling vare sig du vill bli bättre i din nuvarande roll eller förbereda dig för en ny framtida roll inom inköp.

Alla är inte födda till förhandlare, men alla kan vässa sina kunskaper med hjälp av Silf. Lär dig hitta dina ideal- och reträttmål. Våra förhandlingsutbildningar baseras på aktuell forskning och de bästa praktiska erfarenheterna från universitet och företag runt om i världen.

Förhandlingsutbildningar hos Silf

Läs en enstaka förhandlingskurs eller läs ett program, vilket leder dig till att bli certifierad inköpare.

DealMaker - webbaserad förhandlingskurs

Förhandlingskurs online - Silf DealMaker är en webbaserad och grundläggande interaktiv förhandlingskurs. I DealMakers virtuella värld får du möta både den tuffe inköpschefen och den slipade säljaren i verklighetstrogna, spännande övningsmoment. Efter genomförd kurs och analys får du en personlig förhandlingsprofil som blir ditt riktmärke för din fortsatta utveckling inom förhandlingsområdet. Läs mer om DealMaker - webbaserad förhandlingskurs

Kommande kursstarter

01 jun
Inköpsekonomi Silf Online på distans
01 jun
LUF i Praktiken Silf Online på distans
03 jun
Förhandlingsteknik Silf Online på distans
08 jun
Framgångsrik affärsförhandling Silf Online på distans
08 jun
Spendanalys Silf Online på distans
22 jun
Köpkortet - Inköp och försörjning Silf Online på distans
24 jun
Logistikkortet - Lönsam logistik Silf Online på distans
24 aug
Inköpsekonomi Silf Online på distans
26 aug
Förhandlingsteknik Silf Online på distans
07 sep
Köpkortet - Inköp och försörjning Silf Online på distans