Mer om förhandlingsteknik

Kompetensbehovet har ökat

Under senare år har behovet av förhandlingskompetens ökat i näringslivet. Det beror bland annat på ett allt mer intensivt affärsliv, fler partnerskap och en snabbt ökande global konkurrens. Numera har ännu fler anställda stor nytta av förhandlingskunskap i sitt dagliga arbete. Inte bara de som har till huvuduppgift att sälja eller köpa, utan även projektledare, produktchefer, jurister, verksamhetsansvariga, funktionschefer, företagsledare och många andra.

Oavsett vilken roll du har i inköpsorganisationen så kan Silf Comptetence erbjuda dig kompetensutveckling vare sig du vill bli bättre i din nuvarande roll eller förbereda dig för en ny framtida roll inom inköp.

Alla är inte födda till förhandlare, men alla kan vässa sina kunskaper med hjälp av Silf. Lär dig hitta dina ideal- och reträttmål. Våra förhandlingsutbildningar baseras på aktuell forskning och de bästa praktiska erfarenheterna från universitet och företag runt om i världen.

Förhandlingsutbildningar hos Silf

Läs en enstaka förhandlingskurs eller läs ett program, vilket leder dig till att bli certifierad inköpare.

DealMaker - förhandlingskurs On demand

Förhandlingskurs online - Silf DealMaker är en webbaserad och grundläggande interaktiv förhandlingskurs. I DealMakers virtuella värld får du möta både den tuffe inköpschefen och den slipade säljaren i verklighetstrogna, spännande övningsmoment. Efter genomförd kurs och analys får du en personlig förhandlingsprofil som blir ditt riktmärke för din fortsatta utveckling inom förhandlingsområdet. Läs mer om DealMaker - förhandlingskurs On demand