Silf har flyttat kurserna online

Enkelt, kostnadseffektivt och inte minst säkert för dig

Silf har flyttat klassrummet online vilket ger dig möjligheten att genomföra din utbildning där det passar dig. Enkelt, bekvämt och inte minst säkert för dig.

Genom att gå över till distansutbildning följer vi myndigheternas rekommendationer kring Corona (Covid 19) och stänger därför tillfälligt våra undervisningslokaler för att begränsa smittspridning.

Alla kurser körs enligt plan. Fördelen med lärarledd distansutbildning är att du är med i ett interaktivt klassrum men sitter där du önskar, enkelt, bekvämt och säkert för dig i dessa tider. 

Kunskap fungerar mycket bra att förmedla och interagera digitalt och Silf vill i alla lägen säkra din kompetensutveckling.

Grupparbeten, övningar och spel tillsammans med andra deltagare görs i digitala grupprum. Allt material finns som vanligt på Silfs digitala lärplattform tillsammans med information om hur du loggar in för att medverka på kurs.

Passa på att boka de kurser du är intresserad av så garanterar vi att du får den kompetens du behöver – oavsett var du befinner dig!

 

Kontakt

Kontakta oss för kompetensrådgivning!

Telefon: 08-752 16 80
E-post: silfonline@silf.se

Vill du att vi kontaktar dig?
Fyll i detta formulär!