Silf har flyttat kurserna online

Enkelt, kostnadseffektivt och inte minst säkert för dig

Silf har flyttat klassrummet online i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer i ambitionen att minska smittspridningen samt ge dig möjligheten att genomföra din utbildning där det passar dig. Enkelt, bekvämt och inte minst säkert för dig.

Kunskap har visat sig fungera mycket bra att förmedla och interagera digitalt och Silf vill i alla lägen säkra din kompetensutveckling. Fördelen med lärarledd distansutbildning är att du är med i ett interaktivt klassrum men sitter där du önskar,

Grupparbeten, övningar och spel tillsammans med andra deltagare görs i digitala grupprum. Allt material finns som vanligt på Silfs digitala lärplattform tillsammans med information om hur du loggar in för att medverka på kurs.

Hösten 2021

Inför hösten kommer vi sakta öppna upp i takt med att samhället gör detsamma. Vi kommer dock fortsatt följa rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten, vilket innebär att vissa kurser i ett sent skede kan komma att ändra plats från klassrum till digitalt format och vice versa.

Passa på att boka de kurser du är intresserad av så garanterar vi att du får den kompetens du behöver.

Fantastiska utvärderingar

Vi har nu genomfört våra kurser på distans och får fantastikska utvärderingar som ligger på samma nivå som när vi tidigare träffades i klassrummet. Väl över 4 på en 5-gradig skala!

"Fantastisk föreläsare och lärare, det kändes som att vara i samma rum fastän kursen skedde digitalt”.
- deltagare på Logistikkortet. 

"Distans hade sina fördelar. Bättre än jag förväntat mig. Det blir ett mycket mer tidseffektivt arbetssätt och kan vara en nog så bra lösning om man inte har möjlighet att få ihop det privat med att resa och vara borta."

"Roligt att jobba i mindre grupper så att man fick sätta sig in och förstå våra uppgifter. Man vågar också säga att man inte hänger med när man inte är så många."

✅ Du får samma hyllade kursinnehåll som tidigare men i nytt format
✅ Lika hög kundnöjdhet på de distanskurser som vi hittills genomfört
✅ Nöjd kund-garanti

Digital support på Silf

Är du osäker på hur Zoom fungerar har du nu möjligheten att testa tekniken med oss, både innan och/eller efter du bokat en kurs. Vi har öppna tillfällen varje torsdag mellan 10.00-10.30.  Läs mer om Digital support på Silf

Kontakt

Kontakta oss för kompetensrådgivning!

Telefon: 08-752 16 80
E-post: silfonline@silf.se

Vill du att vi kontaktar dig?
Fyll i detta formulär!

Digital support på distanskurserna: 
Ring: 0735-186015

Öka kompetensen i permitteringstider

Dra nytta av möjligheten att gå kurs nu. Du som nu gått över till korttidsarbete kan passa på att använda din extra tid till att delta i professionella utbildningsprogram som betalas av din arbetsgivare utan att företaget åläggs extra beskattning av förmånen. Dags att dra nytta av denna möjlighet och använda den extra tid du får till att utveckla dig själv, bli tryggare i din yrkesroll och bättre förberedd för framtiden. Läs mer om Öka kompetensen i permitteringstider