Silf har flyttat kurserna online

Enkelt, kostnadseffektivt och inte minst säkert för dig

Silf har flyttat klassrummet online vilket ger dig möjligheten att genomföra din utbildning där det passar dig. Enkelt, bekvämt och inte minst säkert för dig.

Genom att gå över till distansutbildning följer vi myndigheternas rekommendationer kring Corona (covid-19) och stänger därför tillfälligt våra undervisningslokaler för att begränsa ev. smittspridning.

Våra kurser körs enligt plan och i digitalt format resten av året. Fördelen med lärarledd distansutbildning är att du är med i ett interaktivt klassrum men sitter där du önskar, enkelt, bekvämt och säkert för dig i dessa tider. 

Kunskap fungerar mycket bra att förmedla och interagera digitalt och Silf vill i alla lägen säkra din kompetensutveckling.

Grupparbeten, övningar och spel tillsammans med andra deltagare görs i digitala grupprum. Allt material finns som vanligt på Silfs digitala lärplattform tillsammans med information om hur du loggar in för att medverka på kurs.

Passa på att boka de kurser du är intresserad av så garanterar vi att du får den kompetens du behöver – oavsett var du befinner dig!


Vi har nu genomfört våra kurser minst en gång på distans och utvärderingarna ligger på samma nivå som när vi tidigare träffades i klassrummet. Väl över 4 på en 5-gradig skala!

"Fantastisk föreläsare och lärare, det kändes som att vara i samma rum fastän kursen skedde digitalt”.
- deltagare på Logistikkortet. 

Kontakt

Kontakta oss för kompetensrådgivning!

Telefon: 08-752 16 80
E-post: silfonline@silf.se

Vill du att vi kontaktar dig?
Fyll i detta formulär!

Digital support på distanskurserna: 
Ring: 0735-186015

Öka kompetensen i permitteringstider

om att utbilda sig i permitteringstider Dra nytta av möjligheten att gå kurs nu. Du som nu gått över till korttidsarbete kan passa på att använda din extra tid till att delta i professionella utbildningsprogram som betalas av din arbetsgivare utan att företaget åläggs extra beskattning av förmånen. Dags att dra nytta av denna möjlighet och använda den extra tid du får till att utveckla dig själv, bli tryggare i din yrkesroll och bättre förberedd för framtiden. Läs mer om Öka kompetensen i permitteringstider