Vinnare av Årets Supply Chain Professional

Den 21 november presenterades vinnaren av Årets Supply Chain Professional 2019 på Grand Hôtel, Stockholm

Mia Lewis, CPO, BonavaGrattis Mia Lewis!

Mia Lewis är Chief Purchasing Officer på Bonava


Juryns motivering:

Utmärkelsen Årets Supply Chain Professional 2019 går till en person som har uppvisat ett stort engagemang och innovationskraft i en period som kantats av extrema förändringar för företaget. Genom att använda sig av moderna verktyg och arbetsmetoder i sina förändringsinitiativ, har personen levererat kostnadsbesparingar långt över mål.
 
Mia Lewis har dessutom från sin funktion omdefinierat hur hela företaget arbetar med kundinsikt, och visat på att god kundkännedom från ett inköpsperspektiv inte bara kan leda till kostnadsbesparingar utan också en ökad kundnöjdhet. 

På kort tid har vinnaren som en sann arkitekt inom supply chain lyckats bygga upp en nytänkande verksamhet i en mycket traditionell bransch där mångfald och innovation varit ledord, samtidigt som hen varit tydligt bidragande till den övergripande strategiska agendan och riktningen för företaget.”


Vinnarkriterier:
Årets Supply Chain Professional är en person som med hjälp av betydande engagemang, initiativförmåga och kunnande – och genom delaktighet i att driva den strategiska agendan – har åstadkommit framstående och mätbara resultat av sitt förändringsarbete inom områden så som ökad servicenivå, effektivare processer eller förbättrat hållbarhetsarbete.

Årets Supply Chain Professional

Bild på priset Årets Supply Chain Professional I ett samarbete mellan Silf och Accenture, delas priset Årets Supply Chain Professional ut i samband med Silfs årliga Supply Chain Outlook. Priset tilldelas en person som under de senaste åren gjort goda insatser inom supply chain. 2020 tar utdelningen av priset paus till följd av vårens oväntade utveckling med hopp om att prisutdelningen kommer tillbaka nästa år. Läs mer om Årets Supply Chain Professional

Intervju med Mia Lewis, vinnaren av Årets Supply Chain Professional

Mia Lewis vinnare av Årets Supply Chain Outlook 2019 Den 21 november, utsågs Mia Lewis till Supply Chain Professional 2019 på Grand Hôtel i Stockholm. Priset delas ut av Silf och Accenture till den supply chain- eller inköpschef som åstadkommit framstående mätbara resultat av förändringsarbeten som väsentlig påverkat företagets resultat. Läs mer om Intervju med Mia Lewis, vinnaren av Årets Supply Chain Professional