Nätverk för inköpare och logistiker

Som medlem i Silf erbjuder vi dig att vara med i våra nätverk. Där kan du alltid ta upp frågor och problemställningar och diskutera fram en konstruktiv lösning.

Nätverka med Silf

Utöver de geografiska regionerna har Silf ett antal spännande nationella nätverksgrupper som kan öka din karriärutveckling och förstärka nyttan av ditt medlemsvärde. Dessa grupper bygger på att deltagarna har intresse av en gemensam fråga. Gå med i en nätverksgrupp, eller starta en egen!

Silf - Sveriges Inköps- och logistikförbund

Silfs absolut största nätverksgrupp för alla som verkar inom inköp, upphandling, logistik och supply chain. Detta är en öppen nätverksgrupp där vi kan utbyta erfarenheter, tips och idéer med varandra. Här får ni också löpande information om vad som är på gång hos Silf.
Gå med i vårt nätverk på LinkedIn.

Silf Supply Chain Management

Har du jobbat ett par år med Supply Chain Management flödet? Arbetar du idag aktivt inom SCM? Har du förståelse för hela kedjan? Är svaret på frågorna ”ja” så är du välkommen att vara med i en ny spännande grupp för att utvecklas inom ämnet SCM och självklart träffa andra kollegor med samma intresse.

Nätverket är öppet för alla, men de fysiska nätverksträffarna är endast för medlemmar.
Gå med i vårt nätverk på LinkedIn

Kvinnliga Strategiska Inköpare

Har nätverksgrupper i Region Öst och Region Syd. Syftet med detta nätverk i Silf, är att kunna utbyta erfarenheter. Gruppen bygger på att du som medlem bidrar med ditt engagemang, med ämnen, talare och egna företagspresentationer. Kvinnliga Strategiska Inköpare träffas ca 4ggr/år för att utbyta erfarenhet och nätverka.
Du hittar nätverksgruppen Women Strategic Buyer på LinkedIn.

Nätverket i Syd söker fler deltagare, e-posta din intresseanmälan till medlem@silf.se eller maila direkt till kanslichef Anna Sjöblom.

Silf YSCP - Young Supply Chain Professionals

Finns idag på Umeå Universitet. Samarbete med flera universitet och högskolor genomförs 2017.
För att vara med i detta nätverk krävs att du är medlem. Medlemskapet för dig som är student är gratis mot uppvisande av studieintyg.
Silf YSCP på Facebook
Gå med i vårt nätverk på LinkedIn.

Evenemang

31 jan
Upphandlingsdagarna 2018 Kistamässan, Monter B:35, Arne Beurlingstorg 5, Kista
Alla aktiviteter

Medlemsaktiviteter 2017 - Region Öst, Väst och Syd

Kompass 2017, Årsplanering för Silf regionernaHär hittar du årsplaneringar för medlemsaktiviteter 2017 i Silf Region Öst, Silf Region Väst och Silf Region Syd. Var med på frukostmöten, mingelkvällar, företagsbesök och årsmöten med din region.

Kontakt

Telefon: 08-752 16 70 (vxl)
E-post: medlem@silf.se

Vill du att vi kontaktar dig?
Fyll i vårt kontaktformulär!