Styrelsen

Presentation av styrelsen i Silf Competence

Anders Mårtensson - ordförande

Anders Mårtensson har en lic från Linköpings Universitet inom Logistik och Change Management. Han har dessutom lång erfarenhet som ledare för organisationer med stort fokus på Logistik och Inköp. Som VD för Sonat var han en av pådrivarna för att etablera Fjärde parts logistik (4PL) på den svenska marknaden och han har också arbetat i flera mjukvaruföretag inom Inköp och Logistik området, nu senast som COO på eBuilder AB. Han drivs av att skapa lärande i organisationer som leder till faktiska resultat.

Birgitta Björk - ledamot

Birgitta har bred erfarenhet som ledare från offentlig sektor – kommun, stat och landsting samt näringsliv där ansvar för inköp och upphandlingsverksamheter ingått. Hon har flera års erfarenhet av styrelsearbete, förändringsledning, utbildningsverksamhet och konsultarbete. Hon drivs av att stödja människor och organisationer att utvecklas och nå uppsatta mål. Idag arbetar Birgitta som kontorschef i Upplands Väsby kommun.

Ola Kroon - ledamot

Arbetar idag som upphandlingschef för HBV, dvs allmännyttans inköpscentral. Jag har erfarenhet av både försäljning, inköp och logistik och då främst inom hälso- och sjukvården. Har arbetat på Ersta diakoni i många år som inköpschef och dessförinnan på Praktikertjänst med inköp. Är utbildad som marknadsekonom.

Pernille Ravnskov - ledamot

Arbetar idag hos Rigspolitiet i Köpenhamn. Den röda tråden i min yrkeserfarenhet är utveckling och förändring i företag och organisationer; som managementkonsult (Mgruppen), produktionschef (Academedia/Grade), förlagschef (AMU-media), utbildningsansvarig (SOS Alarm AB) eller självständig konsult. Sedan tidigt 90-tal har jag fördjupat mig i hur vi kan använda IT för att stötta kompetensutveckling. Utöver linje och stab har jag också erfarenhet från flera styrelser i små och medelstora företag. Ledamot i Silf Competence styrelse sen 2006.

Kunskap och nätverk - nyckeln till framtidens affärer

Träd med inköp, logistik, upphandling, förhandling, juridik

Silf är Sveriges och Nordens ledande utbildningsaktör inom inköp, logistik, offentlig upphandling, affärsförhandling och juridik. Vi erbjuder öppna utbildningar, licenser, hela certifieringsprogram, företagsakademier och konsulttjänster för både dig och din organisations kompetens- och karriärutveckling.