Hans Alrutz om programmet certifierad inköpare, CISilf®

Hans Alrutz, Procurement Manager på Swedish Match har gått CISilf®, Certifierad inköpare hos Silf. Läs hans egna ord där han berättar om att CISilf®, Silfs certifieringsprogram i inköp har gjort honom till en bättre inköpare och möjliggjort ett nätverk med personer från andra företag i branschen.

Hans Alrutz, Swedish Match

Hur kommer det sig att du bestämde dig för att bli Certifierad Inköpare?

- Började min karriär som säljare och var rätt trött på det. Dock tyckte jag om att göra affärer som i sin tur ledde till inköparutbildningen. Idag har jag jobbat med inköpsfrågor i mer än 18 år och tycker fortfarande det är lika roligt.

Har utbildningen gjort dig till en bättre inköpare?

- Absolut, agerar mer proffsigt och affärsmässigt. Har en bättre förståelse för hela affären och kan agera därefter.

På vilket sätt kan din arbetsgivare tjäna pengar genom att ha spetskompetens när det gäller inköp?

- Man kan både kapa kostnader i tid och pengar. Man har mer erfarenhet och vet när man skall gå vidare eller avsluta affären.

Skulle du rekommendera andra inköpare att gå Silfs certifieringsutbildning i inköp?

- Jag rekommenderar verkligen att gå utbildningen. Man blir mer självsäker och duktigare som affärsman/kvinna. Det spelar ingen roll hur länge man har jobbat som inköpare, det dyker alltid upp nya saker man lär sig.


Kontakt certifiering

Telefon: 08-752 16 80
E-post: silfonline@silf.se

Vill du att vi kontaktar dig?
Fyll i detta formulär

Vilken inköpskurs passar mig?

Vilken inköpskurs passar mig? Läs kort om de olika kurserna, om skillnader och likheter. Läs mer om Vilken inköpskurs passar mig?

Certifierad Inköpare, CISilf®

Certifierad Inköpare Silf trappan med kurser Genom CISilf®-programmet får du en gedigen kunskap om inköpsprocessen och inköparens beteende, metoder och verktyg. Läs mer om Certifierad Inköpare, CISilf®