Effektivt ledarskap online - Workshop

Under denna endags-workshop får du som ledare mer kunskap om hur du anpassar ditt ledarskap och dina verktyg från Silfs kurs Ledarskap, kommunikation och förändring till att leda online. Vad är viktigt att tänka på rent tekniskt, språkligt och hur funkar det att på djupet leda via digitala medel i utvecklingssamtal, svåra samtal eller i dagliga möten - och hur håller du energin för dig och gruppen uppe framför skärmen?

Tydlighet ger resultat

Vad är det som gör att ett möte online ger bra resultat? Hur kan du anpassa din kommunikation, och med hjälp av tekniken nå fram och hantera det som behövs i mötet med en person eller med en grupp? Vad är viktigt att tänka på och hur kan du, när du behöver, enkelt och tydligt leda även i de tuffare situationerna?

Här får du ett unikt tillfälle att i liten grupp anpassa dina ledarkunskaper till onlineformatet. Vi ger dig nya verktyg och metoder och lite repetition på temat att möta människor, beteenden och situationer online.

Silf FastTrack: endags-workshop för snabbt lärande

Workshopen kombinerar teori med praktiska övningar liksom på tidigare kurser i Ledarskap, kommunikation och förändring. Digitalt kursmaterial ingår.

Under dagen kommer du att lära dig:

 • Förberedelser inför samtal/möten tekniskt och mentalt
 • Do's and don't i kombinationen online och ledarskap
 • Träning i öppna frågor online: led och bli ledd
 • Ordens betydelse och hur du mer effektivt använder rätt ord online i ditt ledarskap för att nå bästa resultat
 • Q & A – ta med dina frågor kring verktygen från kursen/kurserna


Nu när onlineformatet har blivit vår vardag, är det lätt att möten blir slentrian eller att vi glömmer att använda och anpassa de ledarskapskunskaper vi har utifrån våra nya förutsättningar. Idag är det ännu viktigare att vara tydlig i kommunikationen, ta reda på vad, varför och hur det ska lösas, och med detta behålla energin.

Du får kunskap att hantera frågor som:

 • Notera kommunikationen via videoformat
 • Beteenden online – upptäck och matcha för bättre resultat
 • Skapa energi och trygghet i möten
 • Tekniska och praktiska finesser som förbättrar samtal online
 • Uppdatering och praktisk träning i några av dina tidigare verktyg, nu anpassade till onlineformatet

Vem workshopen riktar sig till

Workshopen riktar sig till dig som har gått Silfs kurs Ledarskap, kommunikation och förändring steg 1 eller mer och som leder i din yrkesroll formellt eller informellt (chef eller ledare) samt till dig som vill fortsätta utvecklas, bli tryggare och få tydligare resultat i det personliga ledarskapet. 

Workshopen fungerar perfekt oavsett din yrkesroll idag, så länge du kommunicerar mer eller mindre via webben eller är intresserad av att veta mer kring detta.

 • Vill ha mer kring ditt ledarskap, komprimerat och effektivt
 • Vill uppdatera dina kunskaper från våra tidigare ledarskapskurser till nuvarande verklighet och förutsättningar
 • Vill bli vassare på att leda och kommunicera digitalt

Workshopen är för dig som har mindre tid och vill mer i ditt ledarskap, och har nytta av uppdatering för mer framgång när du leder dig själv och andra. Begränsat antal platser.

Workshopen är ett komplement till Silfs ledarskapskurs Ledarskap, kommunikation och förändring som också är krav på förkunskap för denna workshop. Kursen leds av Jenny Eklund.

Jenny Eklund

Jenny Eklund - workshop Effektivt ledarskap online

Jenny jobbar med ledarskap och personlig utveckling genom coaching och utbildning. I sin yrkesroll möter hon chefer, ledare, medarbetare och privatpersoner, assisterar och hjälper sina klienter med hantering av allt från kris och panik till ledarskap i vardag, förändring, konflikter, val och mål. Jenny har drivit företag i två decennier, tillhör Silfs lärarskara sedan nio år, drivs av att utvecklas, utveckla, och inte minst att göra skillnad i stort och smått i mötet med människor och grupper. 


Välkommen till workshop med Silf!

Kommande starter

Datum: 14 oktober - 14 oktober
Kurslokal: Live på distans
Platser kvar: $Platser kvar$
Pris: $Pris$
Medlemspris: $MedlemsPris$

Kontakt

Kontakta oss för kompetensrådgivning!

Telefon: 08-752 16 80
E-post: silfonline@silf.se

Vill du att vi kontaktar dig?
Fyll i detta formulär!

Digital support på distanskurserna: 
Ring: 0735-186015

Silf FastTrack

Endags-workshop för snabbt lärande. Djupdyk i aktuella ämnen inom inköp och logistik på endags-workshops där får du både aktuell teori och träna på tillämpning. Du får även praktiska verktyg för att snabbt komma igång. Läs mer om Silf FastTrack

Bokningsinformation