Företagsintern utbildning

Kurs med er

Många av våra kunder efterfrågar företagsintern och ofta även kundanpassad utbildning. Nyttan med en kundanpassad utbildning är att innehållet i utbildningen kan anpassas till era specifika utvecklingsbehov samt krav på tid och plats för genomförande, språk, lärarprofiler och mycket annat.

Vi hjälper er att se vilka behov som finns genom att kartlägga era och medarbetarnas kompetenser. På så vis kan vi se vilka era behov är och skräddarsy utbildningen efter dessa kriterier. Samtliga utbildningar som presenteras på webbplatsen kan utföras som företagsintern utbildning, med eller utan kundanpassning.

Varför välja Silf som samarbetspartner?

  • Allt under samma tak – Din personliga partner inom supply chain.
  • Vi använder oss av effektiv och lekfull pedagogik, med verkligheten som utgångspunkt.
  • Företaget bestämmer själv tid och plats för utbildning.
  • Samma utbildning till en större grupp vid ett och samma tillfälle.
  • Valfrihet att plocka ihop utbildningen så att den blir anpassad till företagets verklighet.
  • Silfs lärare tar tillsammans med företaget fram verklighetsbaserade case att arbeta med under utbildningen för bättre verklighetsanknytning.
  • Deltagarna får en kombination av teori och praktik och får även en verktygslåda med anpassade verktyg att använda i det dagliga arbetet.

Fler fördelar med en utbildning levererad av Silf

Alla våra lärare har en gedigen erfarenhet från näringslivet. Utöver utbildningar erbjuder vi seminarier i dagsaktuella ämnen och nätverkande. Vi levererar nyheter och trender och även månadens PMI som vi tar fram i samarbete med Swedbank.

Kontakt

Kontakta oss för kompetensrådgivning!

Telefon: 08-752 16 80
E-post: silfonline@silf.se

Vill du att vi kontaktar dig?
Fyll i detta formulär!

Digital support på distanskurserna: 
Ring: 0735-186015