Silf investerar i din framtid

Med rötterna i utbildningsbranschen och ett internationellt nätverk, blir vår gedigna kunskap din styrka

Vår verksamhet drivs givetvis på affärsmässiga grunder av professionella medarbetare. Men till skillnad från andra utbildningsföretag har vi inga aktieägare. Istället återinvesterar vi eventuellt överskott i verksamheten. Vi kan därför finansiera professurer, sponsra forskningsprojekt och initiera samarbeten mellan företag och högskolor.

Allt för att öka kompetensen inom inköp och logistik och stärka din yrkesmässiga roll som inköpare, logistiker eller upphandlare i framtiden.

 

Silfs erbjudande består av tre delar: nätverk, kunskap och implementering.

Bild med Silfs nätverk, kunskap och implementeringI vårt internationella nätverk anordnas seminarier och studiebesök. Vi träffar branschkollegor, utbyter erfarenheter och diskuterar internationella branschnyheter och trender.

Tack vare vår utbildningsverksamhet har vi ständigt koll på vad som händer inom våra fokusområden. På våra utbildningar och workshops träffar vi personer från olika delar av näringslivet och får kunskap genom att ta del av de frågor och funderingar som de har.

Våra konsulter har gedigen erfarenhet av arbete inom supply chain och stor vana av att driva förändringsarbete. De är erkända pedagoger som vet hur man når fram till människor, vilket borgar för att den nya kunskapen på ett effektivt sätt implementeras i er verksamhet.