Sofia Andersson, ny VD på Silf Competence AB

Sofia Andersson kliver in som ny VD i Silf Competence AB

Sofia har en gedigen bakgrund inom inköp, försäljning och affärsutveckling och kommer närmast från rollen som Group Sales Director på Mercell.

"Silf är idéburet och har ett tydligt och viktigt syfte att kompetensutveckla och utbilda inom inköp och logistik. Detta i kombination med de nära samarbetena med både nationella och internationella organisationer gör företaget unikt, säger Sofia Andersson. Att Silf Competence är välskött och robust och har ett genuint kund- och kvalitetsfokus i sitt DNA, gör att jag med glädje ser fram emot att i mitt nya uppdrag som VD utveckla verksamheten vidare tillsammans med styrelse och medarbetare, tillägger Sofia." 

Silf Competence är Sveriges och Nordens ledande utbildningsaktör inom inköp, logistik, offentlig upphandling, affärsförhandling, ledarskap och juridik. Vi erbjuder öppna utbildningar, licenser, hela certifieringsprogram, företagsakademier och konsulttjänster.

 

April 2024

 

 

Silf Insight

Logga Silf Insight Silf Insight ger dig en blandning av nyheter, reportage, intervjuer och fördjupningar inom inköp, logistik och supply chain. Allt i ambitionen att förstärka och inspirera din yrkesmässiga roll. Läs mer om Silf Insight