Föreningsordförande har ordet

Det är halvtid 2024 för Silf Network

Det har varit intensiva månader i våra regioner med våra lokala styrelser och våra event. 

Vi jobbar intensivt inom Silf familjen med Supply Chain Summit by Silf 2024, följ våra uppdateringar på webben, Linkedin och via nyhetsbrev. Vi hoppas att vi får se er där så glöm inte att boka.

Inköpschefsindex - PMI, firar 30 år

Vi firar också PMI i Sverige som fyller 30 år. Detta samarbete föddes 1994, ett år då vi grävde guld i USA och njöt av en varm sommar. Samarbetet mellan Silf förbundet och Swedbank, som varit ett fantastiskt och givande samarbete, där vi har våra exceptionellt viktiga respondenter ute i landet som ger bakgrundsmaterialet som sedan blir våra PMI rapporter. Om min företagsekonomi-lärare hade sett in i framtiden att jag hade blivit helt besatt av makroekonomi så hade han inte trott sina ögon. Men det är ett av de viktigaste verktygen i mitt arbete som inköpschef i dagens volatila värld och vi har i förbundet en trogen ciceron i Jörgen Kennemar som håller våra PMI webbinar och som ni även träffar på Supply Chain Summit by Silf 2024.
 
Så håll er ajour med våra utskick och häng med på våra event, fler nyheter kommer efter att alla har njutit av sin sommar!

VI ses till hösten!

 
Varma Hälsningar 
Anette Lindbom,
Ordförande i föreningsstyrelsen för Sveriges Inköps- och Logistikförbund, Silf.