Föreningsordförande har ordet juni 2023

Sommar och en välförtjänt ledighet närmar sig för oss alla!

Under våren blev jag inbjuden till Jonathan O’Briens "The Procurement Show Podcast", där vi pratade om bland annat hållbarhet, hur Sverige hanterade pandemin och lite om vinterns energikris. Vill ni lyssna mer på Jonathans poddar hittar ni dem här: The Procurement Show Podcast.

Webinar/fysiska träffar

Har vi blivit bekväma efter pandemin när det gäller nätverk, så vi föredrar ett webinar mot det fysiska mötet? Det är några av frågorna som vi inom Silf diskuterar. Visst är det smart med ett frukostwebinar innan man kommer i gång med arbetet men det jag kan sakna i ett webinar som jag får i det fysiska mötet är energin. Energin från talarna och energin från de som lyssnar.

Så därför är det med stor glädje att vi till hösten närmare bestämt den 9 november återlanserar vår Supply Chain Outlook dag i ny tappning, Supply Chain Summit by Silf.

Supply Chain Summit by Silf

Hjärtligt välkommen till oss i Stockholm, vi träffas på Blique by Nobis, och har en fullspäckad dag med spännande talare som bl.a Jonathan O’Brien, läs mer om program och talare samt boka din plats här.

Spikat är naturligtvis vår PMI-expert, Jörgen Kennemar och vi kommer att köra kvartalsrapporten live denna gång. Jag kommer vara på plats och hoppas jag får chansen att träffa er där.

PMI-respondent

Är du inköpschef, ser vi gärna att du svarar på inköpschefsindex (PMI) vilket hjälper till med en så träffsäker konjunkturprognos som möjligt. Det enda du behöver göra är att svara på ett antal inköpsfrågor. Som tack för hjälpen får du ett fritt medlemskap i Silf. Du anmäler dig via denna länk. Att svara på dessa frågor tar högst 5 minuter och just era svar är av största vikt!

Följ oss för uppdateringar, planering för 2024 års event

Följ oss på Linkedin, och här på vår webbsida, snart kommer vår serie om våra studenter och uppdateringar på våra event.

​​​​​​​Har ni tips på bra talare och ämne så hör av er till oss, då vi efter semestern börjar planera för 2024 års event.

Medlem

Är du fortfarande inte medlem, tveka inte, du anmäler dig enkelt här. Och är du redan medlem, tack för ditt medlemskap, du gör skillnad!

Världen är fortfarande inte stabil, vi har fortfarande utmaningar inom våra inköp- och logistikflöden.

​​​​​​​Men jag hoppas att ni genom denna härliga sommar får ny energi och att vi ses till hösten.

​​​​​​​Väl mött på våra nätverksträffar framöver!

Anette Lindbom,
Ordförande i föreningsstyrelsen för Sveriges Inköps- och Logistikförbund, Silf.