Affärsnyttan med att handla utanför boxen - 17/9

Välkommen på webinar med Silf Region Öst den 17 september. 08.00-08.30 är det registrering och frukost innan föredragen av SVT och Samhall startar.

Olikheter leder till bättre produkter och tjänster

Sveriges Television AB (SVT) har under 2019 upphandlat och anlitat IT-konsulter med funktionsvariationer. Bakgrunden till detta handlar i grund och botten, först och främst, om att SVT vill bygga och utveckla så bra produkter och tjänster som möjligt, t.ex. SVT Nyheter-appen. För att göra det behöver SVT ha så stor mångfald som möjligt i utvecklingsarbetet och där är dessa IT-konsultföretag en hjälp.

SVT ska verka för demokrati, jämlikhet och mångfald, men SVT har också insett att olikheter leder till att man bygger bättre produkter och tjänster. För att vi alla ska få lite mer inblick och inspiration gällande detta så har Silf bjudit in Rickard Westman som är Development manager, News & Sports på SVT och han kommer att utifrån sin roll att prata om hur han och hans olika team arbetar med IT-konsulter med funktionsvariation. 

Möjligheterna i olikheterna och att matcha rätt person till rätt arbete

Anna Hagvall från Samhall kommer att berätta om möjligheterna med att anlita eller anställa personer med olika bakgrund och förmågor samt hur man som beställare kan skapa rätt förutsättningar. Samhalls affärsidé är att skapa riktiga jobb till personer med funktionsnedsättning genom att matcha rätt person till rätt arbete.

Anna Hagvall är Hållbarhetschef på Samhall AB och har mångårig erfarenhet av att arbeta med social och miljömässig hållbarhet kopplat till bl.a. inköp. 

Anmälan

Vid denna medlemsaktivitet deltar du som medlem kostnadsfritt. Icke medlemmar betalar 250 SEK ex. moms. Swisha på: 123 140 65 78 och ange ditt namn och event. Passa på att bli medlem (1 800 SEK ex. moms/år).

Vid denna medlemsaktivitet har du som medlem möjlighet att bjuda med en gäst kostnadsfritt.

Din gäst gör en egen anmälan och det är viktigt att gästen fyller i ditt namn som referens på sin bokning.

Plats bokas efter principen först till kvarn, passa på att göra en tidig anmälan. 
Anmälan senast 13 september. Bekräftelse skickas inte ut. Kallelse skickas ut ca en vecka innan. Om du inte får plats så meddelas detta. Vid "no show" debiteras 600 kr.

Välkommen!

Evenemangsinfo

Boka

Webinar med Silf Region Öst

Datum: 17 september
Tid: 08:00 - 10:00
Pris: Kostnadsfri medlemsaktivitet. Icke medlemmar 250 SEK ex. moms.
Plats: Webinar

Kontakt

Anna Sjöblom
Kanslichef föreningen

Telefon: 08-752 16 92
E-post: anna.sjoblom@silf.se