Affärsnyttan med att handla utanför boxen - 17/9

Välkommen på webinar den 17 september. 09.00 startar föredraget av SVT.

Olikheter leder till bättre produkter och tjänster

Sveriges Television AB (SVT) har under 2019 upphandlat och anlitat IT-konsulter med funktionsvariationer. Bakgrunden till detta handlar i grund och botten, först och främst, om att SVT vill bygga och utveckla så bra produkter och tjänster som möjligt, t.ex. SVT Nyheter-appen. För att göra det behöver SVT ha så stor mångfald som möjligt i utvecklingsarbetet och där är dessa IT-konsultföretag en hjälp.

SVT ska verka för demokrati, jämlikhet och mångfald, men SVT har också insett att olikheter leder till att man bygger bättre produkter och tjänster. För att vi alla ska få lite mer inblick och inspiration gällande detta så har Silf bjudit in Rickard Westman som är Development manager, News & Sports på SVT och han kommer att utifrån sin roll att prata om hur han och hans olika team arbetar med IT-konsulter med funktionsvariation. 

Anmälan till webinar

Vid denna medlemsaktivitet deltar du som medlem kostnadsfritt. Icke medlemmar betalar 250 SEK ex. moms. Swisha på: 123 140 65 78 och ange ditt namn och event.

Passa på att bli medlem! (1 800 SEK ex. moms/år)
Föreningen underlättar nu för dig som medlem genom att du nu kan betala ditt medlemskap via Swish. 

Plats bokas efter principen först till kvarn. Passa på att göra en tidig anmälan (begränsat antal platser). Anmälan senast 16 september. Bekräftelse skickas inte ut. Kallelse skickas ut ca en vecka innan.

Välkommen!

Evenemangsinfo

Webinar

Datum: 17 september
Tid: 09:00 - 09:45
Pris: Kostnadsfri medlemsaktivitet. Icke medlemmar 250 SEK ex. moms. (Swish: 123 140 65 78)
Plats: Webinar

Kontakt

Anna Sjöblom
Kanslichef föreningen

Telefon: 08-752 16 92
E-post: anna.sjoblom@silf.se