Power BI för inköpare och logistiker - kurs On demand

Skapa dashboards och analysera data med PowerBI! Denna digitala kurs i Power BI lär dig skapa en fullständig rapport från början vilket hjälper dig som nybörjare att följa med alla steg som ingår i att bygga en rapport i Power BI. Du får tillgång till kursen under 12 månader och kan logga in när det passar dig.

Power BI för inköpare och logistiker

Få en omfattande introduktion till Microsoft Power BI och ett bra fundament för vidare studier i Power BI. Kursen riktar sig till den som är nybörjare eller självlärd, så inga förkunskaper krävs. Power BI är Microsofts tjänst inom området business intelligence. Business intelligence är en kombination av flera datarelaterade begrepp som bland annat innefattar affärsanalys och visualisering. I praktiken ger Power BI en övergripande bild av organisationens data, och används således som ett verktyg för att fatta datadrivna beslut.

Vad får jag lära mig?

I denna grundkurs i Power BI kommer du att få lära dig Power BI:s grundfunktioner samt mer om hur tjänsten fungerar i sin helhet. Du lär dig bland annat att skapa dynamiska visualiseringar och analyser med DAX–formler. Med DAX får man ut det mesta av sin data och kan skapa ny information genom beräkningar.

Mer om kursen

Detta är en onlinekurs där dina framsteg sparas. Därför är det enkelt att ta vid där man senast slutade. Kursen innehåller 19 lektioner fördelade på 5 kapitel. Kursen innefattar ett quiz för varje kapitel där man få testa sina nya kunskaper. Du går utbildningen helt i din egen takt och självklart kan du börja med vilken lektion du vill. Den totala videotiden för kursen är 51 min. Att genomföra kursen tar ca 2–3 timmar. Det betyder att många kommer lägga ned mer tid på övningar och quiz, än själva lektionerna. Kom ihåg att det alltid går bra att repetera lektioner och övningar. När man fullföljt kursen till 100%, utdelas ett diplom för genomförd kurs. Detta diplom fungerar utmärkt att dela digitalt!

Detta ingår

 • Tillgång till kursen: 12 månader
 • 5 kapitel/ 19 lektioner
 • Ett quiz för varje kapitel där man få testa sina nya kunskaper
 • Beräknad kurstid: 2-3h inkl. quiz
 • Personligt kursbevis

Kursens innehåll

 • Kom igång med Power BI
 • Hantera data
 • Mått och DAX-formler
 • Arbeta med kolumner
 • Power BI tjänsten
 • Power BI prov

Kursmaterial

Allt kursmaterial som lektionsfiler och övningsuppgifter att träna på hittar du via ditt personliga konto som du når genom att logga in på kurssidan.

Pris

2 995 SEK exklusive moms för en 12 månadsperiod.

Du har tillgång till utbildningen under 12 månader och kan gå tillbaka och repetera vid behov!

Boka Power BI för inköpare och logistiker - digital kurs här:

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

(Fält markerade med * är obligatoriska)

Power-BI-on-demand-digital-kurs-silf_370x250_72.jpg

Introduktionsvideo

Kontakt

Kontakta oss för kompetensrådgivning!

Telefon: 08-752 16 80
E-post: silfonline@silf.se

Vill du att vi kontaktar dig?
Fyll i detta formulär!

Digital support på distanskurserna: 
Ring: 0735-186015

Bokningsinformation Power BI för inköpare och logistiker - digital kurs