Varför väljer alla att byta till Power BI?- 7/9

Välkommen på webinar den 7 september med start kl 8.00.

Vad är Power BI? Varför är det bra?


Fler och fler går över till power BI för att visualisera data på ett mycket bra sätt, men många tror att det är svårt att börja använda det och detta vill vi förändra.

Vad är Power BI? Varför är det bra? Hur kommer man igång?

Power BI har tagit affärsanalys till en ny nivå och blivit det självklara valet för att hantera inköps- och supply chain-data. I detta event guidar vi er genom Power BI och visar hur det kan hjälpa er att agera snabbare och smartare genom att förvandla rådata till insikter.

Genom ett praktiskt case kommer vi att visa hur man med Power BI kan analysera supply chain-data för att hitta mönster, trender och insikter som leder till bättre beslut.

Talare:

Sebastian Berg är senior konsult på PRO(a)ACT. Han har tidigare arbetslivserfarenhet från roller som upphandlare, inköpsanalytiker och kategoriledare, både inom offentligt och privat sektor. Studierna till ekonom genomfördes i Umeå. När Sebastian inte är på jobbet så tillbringar han tid med sin familj, springer trail och utmanar sin hjärna med ett parti av nätschack. Sebastian (och vi!) tror att det kommer vara till hjälp då både schack och dataanalys kräver en viss nivå av besatthet och förmåga att fokusera för att hitta den optimala lösningen. En av Sebastians starkaste egenskaper är även hans strävan att alltid vilja hjälpa andra.

Anmälan 

Vid denna medlemsaktivitet deltar du som medlem kostnadsfritt. Icke medlemmar betalar 250 SEK ink. moms. Swisha på: 123 140 65 78 och ange ditt namn och event.

Passa på att bli medlem! (2 850 SEK ex. moms/år)
Föreningen underlättar nu för dig som medlem genom att du nu kan betala ditt medlemskap via Swish. 

Plats bokas efter principen först till kvarn. Passa på att göra en tidig anmälan (begränsat antal platser). Anmälan senast 5 september. Kallelse med länk skickas ut några dagar innan.

Välkommen!

Evenemangsinfo

Silf Region Väst

Datum: 7 september
Tid: 08:00 - 09:00
Pris: Kostnadsfri medlemsaktivitet. Icke medlemmar 250 SEK ink. moms. (Swish: 123 140 65 78)
Plats: Webinar

Kontakta kansliet

på Silf föreningen

E-post: medlem@silf.se