Få förståelse för AI inom inköp - 11/11

Du har säkerligen hört att det talas om att AI effektiviserar inköpsavdelningen, men tycker att det är svårt att förstå hur tekniken kan användas i just ert arbete. Hur appliceras och används egentligen tekniken rent praktiskt? Det här är ett perfekt tillfälle för dig som vill få en grundförståelse och lära dig vad AI kan skapa för möjligheter för er inköpsavdelning.

Välkommen till vårt webinar den 11 november 09:00

Tillsammans med PRO(a)ACT arrangerar vi ett webinar för att ge dig en grundförståelse kring AI kopplat till inköp, hur tekniken appliceras och vilka möjligheter som finns. Med hjälp av AI är det möjligt att fatta proaktiva beslut genom predikterade händelser av framtiden. Kopplat till inköp kan det handla om att förutspå vilka fakturor som kommer bli betalda för sent och det (och mycket mer) kommer vi att demonstrera för er hur det går till.

Under webinaret kommer du ta del av:

  • Introduktion till AI och olika begrepp
  • Crash-course i maskininlärning 
  • Demonstration av möjligheter med AI
  • Case: Kan man förutspå vilka fakturor som kommer bli för sent betalda?

Självklart avslutar vi med en Q/A för att ge svar på alla era frågor och funderingar. Kan du inte delta den 11 november? Anmäl dig ändå, vi spelar in webinaret och skickar ut den inspelade versionen till dig efteråt.

Kim Grandell

Kim Grandell - webinar datadriven inköpsavdelning 1 okt 21

Kim Grandell är produktägare på PRO(a)ACT, certifierad Data Scientist och partner på Business Vision. Han har över 12 års erfarenhet av inköp och det var han som la grunden för hela idén kring PRO(a)ACT – att kombinera det bästa av två världar, inköp och modern dataanalys (AI). 

 

 

 

Anmälan 

Vid denna medlemsaktivitet deltar du som medlem kostnadsfritt. Icke medlemmar betalar 250 SEK ink. moms. Swisha på: 123 140 65 78 och ange ditt namn och event.

Passa på att bli medlem! (1 800 SEK ex. moms/år)
Föreningen underlättar för dig som medlem genom att du kan betala ditt medlemskap via Swish. 

Plats bokas efter principen först till kvarn. Passa på att göra en tidig anmälan (begränsat antal platser). Anmälan senast 9 november. Kallelse med länk skickas ut ca en vecka innan.

 

Vi ses!


Genom att anmäla dig till webinaret godkänner du att PRO(a)ACT hanterar dina personuppgifter enligt deras integritetspolicy
och skickar e-post med relevant innehåll.

Evenemangsinfo

Webinar

Datum: 11 november
Tid: 09:00 - 10:00
Pris: Kostnadsfri medlemsaktivitet. Icke medlemmar 250 SEK ink. moms. (Swish: 123 140 65 78)
Plats: Webinar (p.g.a. pandemin)

Kontakt

Anna Sjöblom
Kanslichef föreningen

Telefon: 08-752 16 92
E-post: anna.sjoblom@silf.se