Förpackningsteknik inom Supply Chain - 26/4

Välkommen till AFRY i Malmö den 26 april med start kl 8.00. AFRY bjuder på frukost och föreläsning ur ett hållbart perspektiv med fokus på supply chain och förpackningsresan.

Hur kan vi göra en vara mer klimatvänlig och samtidigt sänka kostnaderna?

Detta är något som i de flestas öron låter som en total utopi, det vanliga är ju att man kopplar miljövänlighet till en högre kostnad. Här ska vi berätta att det kan vara precis tvärtom, och vi gör det inte bara teoretiskt, utan vi visar verkliga exempel på att det faktiskt stämmer. Vi utför redan idag jobbet hos ett flertal av AFRYs kunder.

I huvudsak ska vi presentera hur man genom att optimera förpackningar blandat med processkontroll med start i fabriken och hela vägen till slutkund får en positiv effekt på bla ekonomin och miljön genom hela supply chain.

Talare: 

Magnus _ AFRY seminarium 26 april med Silf 2023

 

 

 

 

 

Morgonens frukostföreläsning hålls av Magnus Christensen, Förpackningskonsult AFRY, Supply Chain Mgmt Malmö. 


Tävling

Förutom hållbar macka, mingel och föreläsning, planeras en tävling där vinnarna utlovas en timmes konsultation av Magnus.

Eva Liv _ AFRY seminarium 26 april med Silf 2023

 

 

 

 

 

Eva Liv, Sektionschef AFRY Supply Chain Mgmt Malmö

Hoppas vi ses!

 

 

AFRY

 

 

 

 

 

Om AFRY:

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vår ambition är, att tillsammans med våra kunder och partners accelerera övergången till ett hållbart samhälle. Vi arbetar inom infrastruktur, industri och energi för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

AFRY har lång erfarenhet inom förpackningsindustrin och förpackningar för livsmedel, möbler, medicinsk utrustning, läkemedel och industrivaror. Med vår storlek och expertis kan vi ta ett helhetsgrepp på dina befintliga och framtida förpackningsutmaningar. 

 

 

Anmälan 

Vid denna medlemsaktivitet deltar du som medlem kostnadsfritt. Icke medlemmar betalar 250 SEK ink. moms. Swisha på: 123 140 65 78 och ange ditt namn och event.

Passa på att bli medlem! (2 850 SEK ex. moms/år)
Föreningen underlättar nu för dig som medlem genom att du nu kan betala ditt medlemskap via Swish. 

Plats bokas efter principen först till kvarn. Passa på att göra en tidig anmälan (begränsat antal platser). Anmälan senast 24 april. Kallelse skickas ut några dagar innan.

Välkommen!

Evenemangsinfo

Silf Region Syd

Datum: 26 april
Tid: 08:00 - 10:00
Pris: Kostnadsfri medlemsaktivitet. Icke medlemmar 250 SEK ink. moms. (Swish: 123 140 65 78)
Plats: AFRY, Hallenborgs gata 4, Malmö

Kontakta kansliet

på Silf föreningen

E-post: medlem@silf.se