Ny AI-plattform för inköpare - 5/3

Välkommen på webinar den 5 mars kl. 7.30-8.30 och en presentation av en nyutvecklad AI-plattform för inköpare med efterföljande frågestund.

Banbrytande verktyg tar sourcing till ny nivå

Vi är glada att välkomna er till vårt webinar, där vi presenterar vår spännande plattform för att sourca tillverkare över hela världen. Med vårt banbrytande verktyg tar vi sourcing till en helt ny nivå, vilket ger er en smidig och effektiv upplevelse. Genom att använda avancerad teknik och AI-drivna funktioner möjliggör vi för företag att enkelt hitta och utvärdera tillverkare som aldrig tidigare.

Det är dags att säga adjö till komplicerade processer och välkomna er till framtidens sourcing med Findmyfactory! Vi ser fram emot att dela med oss av mer information och svara på era frågor under webinaret.

Talare

Martin Schneider, CEO & partner på Find my factory

Anmälan 

Vid denna medlemsaktivitet deltar du som medlem kostnadsfritt. Icke medlemmar betalar 250 SEK ink. moms. Swisha på: 123 140 65 78 och ange ditt namn och event.

Passa på att bli medlem! (2 850 SEK ex. moms/år)
Föreningen underlättar nu för dig som medlem genom att du nu kan betala ditt medlemskap via Swish. 

Plats bokas efter principen först till kvarn. Passa på att göra en tidig anmälan (begränsat antal platser). Anmälan senast 4 mars kl. 12.00Kallelse med länk skickas ut några dagar innan.

Välkommen!

Evenemangsinfo

Silf Region Syd

Datum: 5 mars
Tid: 07:30 - 08:30
Pris: Kostnadsfri medlemsaktivitet. Icke medlemmar 250 SEK ink. moms. (Swish: 123 140 65 78)
Plats: Webinar

Kontakta kansliet

på Silf föreningen

E-post: medlem@silf.se