Så blir ni en datadriven inköpsavdelning - 1/10

Varmt välkommen den 1 oktober 09:00 - 10:00 för att ta del av de bästa tipsen till att bli en datadriven inköpsavdelning. Webinaret arrangerar vi tillsammans med PRO(a)ACT.

Att arbeta mer ”datadrivet”

Idag pratas det mycket om att arbeta mer ”datadrivet”, men vad innebär begreppet mer konkret? I stora drag handlar det om att basera sitt beslutsfattande på all verksamhetsdata framför ren intuition eller personlig erfarenhet. En mer datadriven inköpsavdelning kan agera snabbare och effektivare, men framför allt fatta mer proaktiva beslut genom predikterade händelser av framtiden. Föreställ er att tidigt kunna förutspå vilka leverantörer som ligger i riskzonen eller slippa kategorisera helt manuellt.

Intelligent inköpsanalys

För att påbörja er förändringsresa och bli mer datadriven krävs rätt metoder, verktyg och tekniker – men hur ska man veta vad som är rätt, hur man kommer i gång och tar det första steget? Du kan pusta ut, PRO(a)ACT är här för att lära dig det! PRO(a)ACT erbjuder en tjänst för intelligent inköpsanalys och har mångårig erfarenhet av att hjälpa inköpare och upphandlare att bli mer datadrivna. De kommer ge dig de bästa tipsen för att komma i gång och bli en datadriven inköpsavdelning. 

Under webinaret kommer du ta del av:

  • Datadrivet arbete VS manuellt arbete
  • Hur vanliga utmaningar bemästras med rätt teknik
  • Fördelarna med Power BI framför Excel
  • Demo av hur ni kan arbeta mer datadrivet i PRO(a)ACT

Självklart avslutar vi med en Q/A för att ge svar på alla era frågor och funderingar. 

Kim Grandell

Kim Grandell - webinar datadriven inköpsavdelning 1 okt 21

Kim Grandell är produktägare på PRO(a)ACT, certifierad Data Scientist och partner på Business Vision. Han har över 12 års erfarenhet av inköp och det var han som la grunden för hela idén kring PRO(a)ACT – att kombinera det bästa av två världar, inköp och modern dataanalys (AI). 

 

 

Anders Carnbro

Anders Carnbro - webinar Utvärderingsmodeller distans fotograf  Angelica Klang

Anders Carnbro är expert inom inköpsanalys på PRO(a)ACT. Han har mångårig erfarenhet inom både inköpsanalys och upphandling, dels genom tidigare anställning inom offentlig sektor som upphandlare och inköpsanalytiker men även från det privata som inköpschef och inköpsansvarig inom olika branscher.

 

 

Anmälan 

Vid denna medlemsaktivitet deltar du som medlem kostnadsfritt. Icke medlemmar betalar 250 SEK ink. moms. Swisha på: 123 140 65 78 och ange ditt namn och event.

Passa på att bli medlem! (1 800 SEK ex. moms/år)
Föreningen underlättar nu för dig som medlem genom att du nu kan betala ditt medlemskap via Swish. 

Plats bokas efter principen först till kvarn. Passa på att göra en tidig anmälan (begränsat antal platser). Anmälan senast 29 september. Kallelse skickas ut ca en vecka innan.

 

Vi ses!


Genom att anmäla dig till webinaret godkänner du att PRO(a)ACT hanterar dina personuppgifter enligt deras integritetspolicy
och skickar e-post med relevant innehåll.

Evenemangsinfo

Webinar

Datum: 1 oktober
Tid: 09:00 - 10:00
Pris: Kostnadsfri medlemsaktivitet. Icke medlemmar 250 SEK ink. moms. (Swish: 123 140 65 78)
Plats: Webinar (p.g.a. pandemin)

Kontakt

Anna Sjöblom
Kanslichef föreningen

Telefon: 070-024 35 90
E-post: anna.sjoblom@silf.se