Ledarskap, kommunikation och förändring – steg två

Under Ledarskap, kommunikation och förändring – steg två får du fördjupade kunskaper och de redskap du behöver i ditt ledarskap för att verkligen göra skillnad.

Fördjupa dina kunskaper och bli en ännu bättre ledare!

Under tre dagar jobbar vi med värderingar, delegering och effektivisering samt coachande ledarskap; allt det som du vet verkligen gör skillnad. Liksom på Silfs fyra-dagars ledarskapskurs arbetar vi processmässigt och går på djupet, för att du ska nå ännu mer kompetens, resultat, inspiration och utveckling tillsammans med andra.

Från Ledarskap, kommunikation och förändring - steg två

 • Individuella värderingar
 • Gruppvärderingar
 • Skapa framgångsrika tillstånd
 • Företagets värderingar
 • Delegering kopplat till DiSC-betende
 • Individuell utveckling utifrån värderingar
 • Effektivisera genom att få andra att agera mer självständigt
 • Coachande ledarskap
 • Utveckla dina coachande förmågor
 • Fördjupning i coachande samtal
 • Från svårt till enkelt - medarbetarsamtal som alltid fungerar

Syfte och utbildningsmål

Syftet är att du som är i ledande positioner ska få förutsättningar att utveckla andra på ett sätt som verkligen gör skillnad.

Målet är att du efter avslutad kurs ska ha redskap för att utifrån gemensamma värderingar och i samförstånd leda och coacha andra dit du önskar. Du får även redskap för att driva coachande samtal samt enkla och svåra medarbetarsamtal.

Vem ska gå Ledarskap, kommunikation och förändring - steg två?

Kursen vänder sig till dig som helt eller delvis agerar som formell eller informell ledare i din yrkesroll eller står inför utmaningen att kliva in i ledarrollen.

För att kunna ta till dig innehållet i kursen Ledarskap, kommunikation och förändring - steg två ska du ha deltagit i vår utbildning Ledarskap, kommunikation och förändring, 4 dagar.

Ledarskap, kommunikation och förändring - steg två
är en fristående kurs på 3 dagar.

Kursmaterial

Kursmaterialet tillhandahålls i tryckt version vid kurstillfället. I samband med din kallelse får du ett mail med inloggningsuppgifter till vår lärplattform där materialet finns tillgängligt digitalt efter kurstillfällets slut.

Du lär dig

 • att utvecklas utifrån värderingar
 • hur man får andra att agera mer självständigt
 • fördjupning i coachande samtal

Efter kursen

För dig som vill vidareutveckla det coachande ledarskapet och fokusera ännu mer på det egna självledarskapet och hur det speglas när du leder andra finns den tredje och avslutande ledarskapskursen för att få Silfs ledarskapslicens, Ledarskap, kommunikation och förändring – steg tre.

Kommande starter

Datum: 19 november - 21 november
Kurslokal: Skepparholmen
Platser kvar: $Platser kvar$
Pris: $Pris$
Medlemspris: $MedlemsPris$

Ingår i Silfpasset - 12 kursdagar till fast pris

Bild på Silf Passet

Försäkra dig om bra priser på Silfs kurser. Köp 12 kursdagar att användas för dig själv eller andra i organisationen, när behov uppstår.

Kontakt

Kontakta oss för kompetensrådgivning!

Telefon: 08-752 16 80
E-post: silfonline@silf.se

Vill du att vi kontaktar dig?
Fyll i detta formulär!

Digital support på distanskurserna: 
Ring: 0735-186015

Ledarskapslicens

Silf Ledarskapslicens ledare coachar Utvecklas som ledare med tre kurser i ledarskap, kommunikation och förändring på grund- fördjupad- och avancerad nivå och få Silfs ledarskapslicens. Öka din förståelse för ditt eget ledarskap och hur du optimerar din potential. Läs mer om Ledarskapslicens

Bokningsinformation
Kurslokaler