Fernando om certifieringsprogrammet i logistik, ESLog

Fernando Duran, Logistic Development Manager/Value Chain Management ABB AB, berättar här om vad utbildningarna och certifieringen betyder för honom och hans karriär.

Fernando Duran ESLog

Hur kom du först i kontakt med Silf?

- Jag kom i kontakt med Silf första gången år 2008. Det var mer av en slump då jag var ute på nätet och letade efter logistikkurser.

Hur har utbildningen påverkat din karriär?

- Utbildningen har varit väldigt positiv utifrån både det personliga och karriärmässiga perspektivet. 
För det första så har jag fått en grundlig och ordentlig uppdatering kring ämnet Supply Chain Management, kunskap som sagt är en färskvara och det har hänt en hel del inom ämnet sedan jag tog examen för 17 år sedan. För det andra så har utbildningen varit givande ur det perspektivet att man får träffa och diskutera diverse problem/lösningar med andra kursdeltagare. Det har varit väldigt intressant att dela med sig och även få höra hur andra ser och agerar olika på liknande problem.

- Sist men inte minst, utbildningen har varit så pass bred med kurser alltifrån inköp, produktion, lager, lean, planering, transport, distribution etc. Detta har lett till en både bredare och djupare spetskunskap inom Supply Chain Management för mig, som i slutändan har detta gett mig en djupare helhetssyn för hela värdekedjan.

Vad är det största personliga mervärdet som du tar med dig efter certifieringen?

- Ett (färskare) och bredare perspektiv inom ämnet Supply Chain Management, och även ett par fina kontakter som man har fått tack vare utbildningen.

Har du något övrigt du vill säga om utbildningen eller om Silf?

- Jag rekommenderar starkt denna utbildning till alla som vill bredda och fördjupa sig inom Supply Chain Management, där både litteraturen och utbildarna har varit av högsta klass rakt igenom alla kurser.

 

Kontakt certifiering

Telefon: 08-752 16 80
E-post: silfonline@silf.se

Vill du att vi kontaktar dig?
Fyll i detta formulär

Vilken logistikkurs passar mig?

Vilken logistikkurs passar mig? Läs kort om de olika kurserna, om skillnader och likheter. Läs mer om Vilken logistikkurs passar mig?

Certifierad Logistiker, ESLog

Certifierad Logistiker ESLog och EJLog trappan med kurser på Silf ESLog, European Logistician at the Senior Management Level - Senior nivå - vänder sig till dig som ska bli eller är chef, konsult eller projektledare som planerar, koordinerar och kontrollerar olika delar av logistikkedjan. Läs mer om Certifierad Logistiker, ESLog