Föreningsordförande har ordet januari 2022

Varmt välkomna säger vi till alla våra medlemmar och till ett spännande 2022!

Under pandemin med alla dess restriktioner har vi inom Silf förening fått arbeta enligt varje inköpare och logistikers vardag med stor flexibilitet, snabba omställningar och att vara lösningsorienterade.

Samtidigt som vi inte kunnat träffas i våra ordinarie nätverk så har vi genom våra många webinars aldrig varit närmare varandra, medlemmar från norr till söder har kunnat vara med i webinarierna oavsett var de har genomförts, vilket har öppnat upp för nya kontaktnät över regiongränserna.

Vår webbsida uppdateras med nyheter och event kontinuerligt. Du som medlem får gärna komma in med förslag på ämne till vårt kansli som tar det vidare till regionerna. 

Vad händer framåt:

  • Just nu så bubblar det i norr med massvis av nya industrier och tillväxt och vi är inte sena än att hänga på. Silf region Norr är i uppstart med en arbetsgrupp som skall tillgodose ännu mer av våra medlemmars intresse norrut med webinars och förhoppningsvis snart nätverksträffar fysiskt/hybrid för regionen.
  • Vi inom Silf har också startat upp möjligheten att agera mentor eller att man som student eller nybliven inköpare/logistiker önskar ha en mentor. Är du intresserad anmäl dig via webben
  • Vårt samarbete med Swedbank gällande PMI, Inköpschefsindex, fortsätter och är högaktuellt att följa för oss alla inom inköp och logistik. Om du inte redan är respondent så tveka inte utan anmäl dig på vår webbsida


Fördelarna med att vara medlem är många, ett bra pris för medlemskapet, ett stort nätverk att verka i, härlig variation av intressanta webinars och vårt PMI-arbete. Är man verksam i mindre företag så är vårt nätverk fantastiskt att ha till hjälp som bollplank.

Så tveka inte! Börja året och kom med som medlem i vårat härliga Silf gäng!

Väl mött på våra webinars!

Anette Lindbom,
Ordförande i föreningsstyrelsen för Sveriges Inköps- och Logistikförbund, Silf.

 

Anmälan för Mentorskap för dig som student

Anmälan till att bli responent för PMI - Inköpschefsindex